SNS i DS predale liste RIK-u

Izvor: Studio B, 05.Mar.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS i DS predale liste RIK-u

Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri predali su Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu za predstojeće vanredne parlamentarne izbore. I DS predala je sinoć listu kandidata za poslanike za vanredne parlamentarne izbore 24. aprila.

 To je prva koalicija koja je RIK-u predla listu kandidata za poslanike republičkog parlamenta, a prvi na listi je predsednik SNS-a Aleksandar Vučić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Na listi "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" (od 250 kandidata) za poslanike republičkog parlamenta, pored naprednjaka, nalaze se i Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Nova Srbija, Pokret socijalista, Srpski pokret obnove, Srpska narodna partija, Pokret snaga Srbije i Samostalni DS S

Listu su predali potpredsednik SNS Nebojša Stefanović, funkcionerka Maja Gojković, lideri SDPS, NS, Pokreta socijalista, PUPS-a i SNP Rasim Ljajić, Velimir Ilić, Aleksandar Vulin, Milan Krkobabić i Nenad Popović.

 Srpska napredna stranka počeće izbornu kampanju mitingom na centralnom gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici.

 

DS predala listu RIK-u

DS predala je večeras RIK-u listu kandidata za poslanike za vanredne parlamentarne izbore 24. aprila, a nosilac i prvi na listi je lider demokrata Bojan Pajtić. Na listi "Za pravednu Srbiju - Demokratska stranka" su, pored DS, Nova stranka, Pokret za Krajinu, Zajedno za Šumadiju, Zajedno za Srbiju, Demokratski savez Hrvata u Vojvodini.

Prema Zakonu o izboru narodnih poslanika, RIK proglašava izbornu listu najkasnije u roku od 24 časa od prijema izborne liste.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS danas predaje listu "Aleksandar Vučić- Srbija pobeđuje"

Izvor: Blic, 05.Mar.2016

Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri predaće danas Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje"“, najavljeno je iz te stranke...Lista će biti predata u 16.00 časova, navodi se u saopštenju...SNS i njeni koalicioni partneri počeli su sinoć...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.