Dačić u ponedeljak u Briselu, razgovara sa Johanesom Hanom

Izvor: BKTV News, 23.Apr.2017, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u ponedeljak u Briselu, razgovara sa Johanesom Hanom

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće u ponedeljak u Briselu, gde će se sastati sa evropskim komesarom za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom.

Dačić i Han će razgovarati o aktuelnom stanju u pregovaračkom procesu Srbije i perspektivama daljeg otvaranja pregovaračkih poglavlja, situaciji u regionu, kao i o regionalnoj saradnji na Zapadnom Balkanu u kontekstu boljeg povezivanja regiona, sa ciljem njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << što bržeg pristupanja EU, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

U razgovorima će biti razmotrene i spoljnopolitičke teme iz šireg regiona EU i Srbije, uključujući migratorne izazove sa kojima se suočavaju i Republika Srbija i EU.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić sutra sa Hanom u Briselu

Izvor: Beta, 23.Apr.2017

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić sastaće se sutra u Briselu s evropskim komesarom za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom, saopštilo je danas Ministarstvo spoljnih poslova.Dačić i Han razgovaraće o aktuelnom stanju u procesu pregovora Srbije i Evropske unije i perspektivama...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.