Dačić: Odgovoriću na bačenu rukavicu

Izvor: Blic, 02.Apr.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Odgovoriću na bačenu rukavicu

Ako rukavica bude bačena, odgovoriću na nju, izjavio je danas lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić povodom najave predsednika Republike Borisa Tadića da će sutra ili u sredu doneti odluku o raspisivanju predsedničkih izbora.

- Ako rukavica bude bačena, odgovoriću. Učestvovaću u toj trci i biti kandidat za predsednika Srbije ispred socijalista - rekao je Dačić.

On je ponovio ranije izrečen stav da bi bilo bolje da parlamentarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i predsednički izbori budu održani u različito vreme, ali je naglasio da to u ovom trenutku zavisi od Tadića i njegove konačne odluke.

- Ako predsednik Srbije Boris Tadić podnese ostavku, odluku o datumu održavanja predsedničkih izbora doneću u konsultacijama sa svim potencijalnim učesnicima izborne trke, posebno sa liderom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem - izjavila je predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović.

Povezane vesti: Inicijativu potpisao i Dačić! Dačić: Što pre da se odluči kada će predsednički izbori Dačić pozvao Tadića na dogovor o predsedničkim izborima Dačić: Hoću da pobedim sve Dačić kandidat koalicije: Jedva čekamo predsedničke izbore i upozoravamo Tadića - nema kalkulacije
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Odgovoriću Tadiću na bačenu rukavicu

Izvor: Mondo, 02.Apr.2012

Ako rukavica bude bačena, odgovoriću. Učestvovaću u toj trci i biti kandidat za predsednika Srbije ispred socijalista, kaže Ivica Dačić.

Nastavak na Mondo...

Dačić će se kandidovati za predsjednika Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Apr.2012

BEOGRAD - Predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da će se kandidovati za predsjednika Srbije, ako predsjednički izbori budu raspisani za 6. maj kada se održavaju parlamentarni i lokalni izbori.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"Moguće da svi izbori budu 6. maja"

Izvor: B92, 03.Apr.2012, 02:10

Beograd -- Ukoliko predsednik Srbije odluči da podnese ostavku u utorak ili sredu ima mnogo logike da i predsednički izbori budu održani 6. maja, kaže Đukić- Dejanovićeva...Predsednica parlamenta kaže da bi predsednički izbori mogli biti istog dana kada i parlamentarni i lokalni izbori kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.