Dačić: Dogovor Vučića i Šojgua od istorijskog značaja

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Dogovor Vučića i Šojgua od istorijskog značaja

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je današnji dogovor premijera Aleksandra Vučića sa ruskim ministrom Sergejem Šojguom od istorijskog značaja za Srbiju.

"Posle dugog niza godina i decenija, Srbija jača svoju odbrambenu snagu, što je od ključne važnosti za zaštitu naših državnih i nacionalnih interesa, nastavljajući svoju proklamovanu politiku vojne neutralnosti", navodi se u izjavi Dačića koju je medijima prosledilo Ministarstvo spoljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << poslova.

Kako je poručio Dačić, samo jaka Srbija može biti poštovana.

"To do sada niko nije hteo, smeo ili mogao da uradi", zaključio je Dačić.

Vučić je boravio u jednodnevnoj poseti Moskvi gde je sa ministrom odbrane Rusije Sergejom Šojguom finalizovao dogovor o nabavci najsavremenijih lovačkih aviona, kao a razgovarao je i o drugim vidovima vojno-ekonomske i vojno-obrazovne saradnje.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Istorijski dogovor Vučića i Šojgua

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2016

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je današnji dogovor premijera Aleksandra Vučića sa ruskim ministrom Sergejem Šojguom od istorijskog značaja za Srbiju...„Posle dugog niza godina i decenija, Srbija jača svoju odbrambenu snagu, ššto je od ključne važnosti za zaštitu naših...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Dogovor Vučića i Šojgua od istorijskog značaja"

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2016

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je dogovor premijera Vučića sa ruskim ministrom Sergejem Šojguom od istorijskog značaja za Srbiju...- Posle dugog niza godina i decenija, Srbija jača svoju odbrambenu snagu, što je od ključne važnosti za zaštitu naših državnih i nacionalnih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.