DRAMA: Albanci krše dogovor, fudbaleri Srbije možda ne uđu u hotel

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA: Albanci krše dogovor, fudbaleri Srbije možda ne uđu u hotel

Iako smo se dogovorili da na našem spratu u hotelu budemo sami, javili su da su ostavili jednog američkog državljanina. Mi na to nećemo pristati, rekao je Mirkov.

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije Milivoj Mirkov rekao je da su iskrsnuli prvi problemi po pitanju bezbednosti i optužio albansku stranu da krši dogovor.

"Imali smo sjajnu saradnju sve do pre 15 minuta kada su mi javili da će ipak promeniti neke stvari koje smo se dogovorili. Trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je odmah sa piste da idemo u hotel, ali sada su javili da će ipak biti pasoške kontrole. Takođe, iako smo se dogovorili da na našem spratu u hotelu budemo sami, javili su da su ostavili jednog američkog državljanina. Mi na to nećemo pristati i postoji mogućnost da ne uđemo u hotel. Rešićemo to na licu mesta", izjavio je Mirkov novinarima uoči puta u Tiranu.

Utakmica između Albanije i Srbije igra se u četvrtak u Elbasanu od 20.45 sati.

Autor: Agencija TANJUG

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.