Čanak beži iz Tadićevog tabora?

Izvor: Večernje novosti, 16.Apr.2014, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak beži iz Tadićevog tabora?

MEĐU koalicionim partnerima Borisa Tadića raste nezadovoljstvo zbog tvrde odluke da se ne uđe u vladu, što bi moglo da dovede u pitanje i opstanak saveza okupljenog oko NDS-Zeleni - saznaju „Novosti“. Nezadovoljstvo zbog odustajanja od dogovora sa naprednjacima, vlada i u najbližem Tadićevom okruženju, ali i u „Zajedno za Srbiju“ Dušana Petrovića. Kako tvrde naši izvori, lider LSV Nenad Čanak već je započeo samostalne, neformalne razgovore sa SNS i nije isključeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da će sa njima praviti „poseban aranžman“, jer se očekuje da i ligaši doprinesu prekompoziciji vlasti u Vojvodini ili vanrednim pokrajinskim izborima. Čanak se pominjao i kao predsednik Narodne skupštine. - Do sada mi nije ponuđeno to mesto, ali sam spreman da pomognem ako bude trebalo - kazao je u sredu Čanak. Mnogi Tadićevi saborci, kako saznajemo, nisu ni konsultovani pre odluke da budu konstruktivna opozicija, niti do kraja razumeju tvrdo postavljeni uslov da socijalisti ne budu u vlasti. Nezadovoljstvo posebno vlada među „prebezima“ iz DS, koji su očekivali da će NDS mnogo brže posle izbora ući u razdvajanje od Zelenih, konstituisanje stranačkih organa i raspodelu funkcija. Zabranjeno preuzimanje teksta, ili njegovih delova, bez odobrenja redakcije
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nezadovoljstvo u NDS zbog ne ulaska u vladu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2014, 01:15

Među koalicionim partnerima Borisa Tadića raste nezadovoljstvo zbog tvrde odluke da se ne uđe u vladu, što bi moglo da dovede u pitanje i opstanak saveza okupljenog oko NDS-Zeleni, pišu "Večernje novosti".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Čanak napušta Tadića?

Izvor: Mondo, 17.Apr.2014

Među koalicionim partnerima Borisa Tadića raste nezadovoljstvo zbog tvrde odluke da se ne uđe u vladu, što bi moglo..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.