Boris Tadić sa zavojem, povredio ruku na košarci

Izvor: Blic, 05.Apr.2012, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Tadić sa zavojem, povredio ruku na košarci

Lider Demokratske stranke Boris Tadić danas se u Smederevu pojavio sa zavojem na desnoj šaci. Kako su za "Blic" rekli njegovi saradnici, Tadić je ruku povredio na košarci koju je prethodne večeri igrao sa prijateljima.

Povreda nije omela Tadića da se sa svima rukuje iz čega se može zaključiti da nije ni ozbiljna ni bolna.

Tadić je juče na konferencije za novinare, na kojoj je najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će skratiti mandat, izjavio da je nakon povrede noge (u decembru 2010.) mislio da više nikad neće moći da se bavi sportom.

- Ipak, posle operacije ahilove tetive i perioda oporavka, desilo se nešto neverovatno. Počeo sam ponovo da šutiram kao u 21. godini - rekao je u šali Tadić.

On je u decembru 2010. povredio Ahilovu tetivu leve noge na košarci, posle čega je uspešno operisan na VMA.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.