Bezbednost zemlje nije ugrožena

Izvor: Blic, 28.Maj.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bezbednost zemlje nije ugrožena

SMEDEREVO - Bezbednost Srbije nije ugrožena posle hapšenja Mladića - rekao je za „Blic“ Ivica Dačić, ministar policije.

On je dodao da je, uprkos toj proceni, stepen bezbednosti podignut na viši nivo i da su angažovane sve snage.

Dačić je juče u Smederevu rekao da su sledeći izbori od životnog značaja za SPS.

- Kada god da budu" Pričali su da će biti do kraja godine, a sada vidim da niko i ne pominje izbore više. Sada se govori >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o sledećoj godini, ali kada god da budu izbori, moramo da se borimo da postignemo rezultate koje smo imali u prošlosti. To znači da budemo politički hrabri, da ne lažemo narod, da ne pričamo bajke – rekao je Ivica Dačić.

On je poručio da SPS mora da pronađe svoj identitet u odnosu na druge partije.

- I da nikada više ne glasamo za neke druge stranke jer imamo svoju. Ne tako davno bile su nam milije neke druge stranke nego naša. Govorilo se o tome da mi vodimo politiku koja nije konzistentna, a ispostavilo se da smo bili u pravu. Treba imati hrabrosti da donesete odluke i onda kada baš nije sigurno kako će se sve završiti. Od toga koliko smo spremni da se nosimo s vremenom u kojem živimo, zavisiće i to koliki ćemo broj glasova osvojiti – upozorio je Dačić članove SPS-a.

Povezane vesti: Protesti desničara bez velikih posledica Porodice veruju da je gardiste ubilo Mladićevo obezbeđenje Bivši saborci Karadžić i Mladić mogu u istu hašku sudnicu Optuženi Mladićevi jataci još čekaju odluku sa zatvorene sednice suda Ratni vođa Srba agente BIA dočekao s sirom i pršutom

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Planiran miting, Mladić neće nerede

Izvor: B92, 28.Maj.2011

Beograd -- Protestni miting povodom hapšenja Ratka Mladića u organizaciji SRS neće biti zabranjen, kaže ministar policije Ivica Dačić. Dolazak najavljuju i ultradesničari...Dačić je potvrdio da se preduzimaju mere kako bi se sprečila moguća eskalacija ponašanja ekstremnih grupa koje bi skup...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.