Bajatović: Ostajem u Srbijagasu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2011, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović: Ostajem u Srbijagasu

BEOGRAD -

Poslanik SPS i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je danas da će se, posle objavljivanja odluke Ustavnog suda o duplim funkcijama, odlučiti da zadrži funkciju u tom preduzeću.

"Previše sam posla počeo u 'Srbijagasu' da bih se sada odlučio za nešto drugo. Logično je da ostanem u Srbija gasu", rekao je Bajatović novinarima u Skupštini Srbije.

Bajatović je dodao da će njegov izbor biti ozvaničen nakon što odluka Ustavnog suda o duplim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << funkcijama bude objavljena u "Službenom glasniku".

On je kazao da se nada da će i ostali funkcioneri sa duplim funkcijama u primerenom roku doneti odluku o tome koju će funkciju zadržati.

Bajatović je inače i član Upravnog odbora rusko-srpskog preduzeća "Jugoros gas".

U "Službenom glasniku" bi uskoro trebalo da bude objavljena odluka Ustavnog suda prema kojoj funkcioneri nemaju pravo da akumuliraju funkcije.

Kako se procenjuje, oko 1.300 funkcionera koji imaju dvostruke ili višestruke funkcije moraće da se u roku od tri dana opredele koju će od funkcija zadržati ili da od Agencije za borbu protiv korupcije zatraže mišljenje da li su funkcije koje obavljaju u sukobu interesa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajatović: Ostajem na čelu Srbijagasa

Izvor: Capital.ba, 07.Sep.2011

BEOGRAD, Poslanik SPS i direktor 'Srbijagasa' Dušan Bajatović izjavio je danas da će se, poslije objavljivanja odluke Ustavnog suda o duplim funkcijama, odlučiti da zadrži funkciju u tom preduzeću. 'Previše sam posla počeo u 'Srbijagasu' da bih se sada odlučio za nešto drugo. Logično je da...

Nastavak na Capital.ba...

BAJATOVIĆ: OSTAJEM NA ČELU SRBIJAGASA

Izvor: Kurir, 07.Sep.2011

BEOGRAD - Poslanik SPS i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je danas da će se, posle objavljivanja odluke Ustavnog suda o duplim funkcijama, odlučiti da zadrži funkciju u tom preduzeću..."Previše sam posla počeo u 'Srbijagasu' da bih se sada odlučio za nešto drugo. Logično je da...

Nastavak na Kurir...

Petrović: Poslanici s duplim funkcijama podneće ostavke

Izvor: Radio 021, 07.Sep.2011

Koordinator vladajuće koalicije u Skupštini Vojvodine Dragoslav Petrović izjavio je danas da će svi poslanici, na koje se odnosi odluka Ustavnog suda Srbije (USS) o nespojivosti funkcija, podneti ostavke.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.