Izvor: Blic, 28.Sep.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN PEVAČICA Evo kako je Dragana Mirković odgovorila na neumesan komentar Zorice Brunclik!

Pevačica Dragana Mirković, koju je već u prvoj emisiji "Pinkovih zvezda" koleginica Zorica Brunclik isprozivala za izgled, pokušava da smiri strasti.

Brunclikova je napala Draganu Mirković da ima višak kilograma nakon što je jedan od učesnika otpevao pesmu Mileta Kitića "Kilo dole, kilo gore". Kako joj je odgovorila, pogledajte u novoj epizodi emisije "Scena".
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RAT U PINKOVIM ZVEZDAMA: Evo kako je Dragana Mirković odgovorila Brunclikovoj na uvrede!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2016

...Brunclikova je napala Draganu Mirković da ima višak kilograma nakon što je jedan od učesnika otpevao pesmu Mileta Kitića "Kilo dole, kilo gore".."Bože, da li sam ja nekada pokazala da ja imam problema s tim? Zašto bi me pogodile? Ja sam jedna samosvesna žena i vrlo čvrto na zemlji, znam ko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.