Šokantna ispovest Lepe Lukić nakon Parova 2015: Htela sam da se obesim u štali!

Izvor: Svet plus, 26.Maj.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantna ispovest Lepe Lukić nakon Parova 2015: Htela sam da se obesim u štali!

Lepa Lukić tokom dva meseca boravkau rijalitiju Parovi 2015, jedna je od retkih taklmičarki koja je otvorila dušu pred kamerama. Nakon životne ispovesti koju je ispričala pred ukućanima, kraljica narodne muzike ponovo je šokirala javnost svojim priznanjem.

Naime, Lepa je nakon Parova ponovo odlučila da u intervjuu za Blic otvori dušu i priseti se svoje mladosti, koja za kraljicu narodne muzike nije bila ni malo laka. Poznata pevačica, otkriva, da je u tinejdžerskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << danima želela da se obesi zbog zabranjene ljubavi:

"Oni su se bunili što smo siromašni, a onda se i moja majka pobunila i rekla kako ne da da se viđam sa njim. Plakala sam i rekla da ću da se obesim u štali", rekla je Lepa Lukić.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOKANTNA ISPOVEST LEPE LUKIĆ: Htela sam da se obesim u štali!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2015

Jedan dan sam plakala i rekla mami da ću da se obesim u štali, otkrila je pevačica i iznenadila sve..Lepa Lukić je dva meseca boravila u rijalitiju "Parovi" i tom prilikom nekoliko puta otvorila dušu pred kamerama...Nakon što je ispričala šta je cilj njenog ulaska u ovakve televizijske programe,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.