Šesta prolećna “Cvetna pijaca” ovog vikenda

Izvor: Luftika.rs, 25.Maj.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesta prolećna “Cvetna pijaca” ovog vikenda

Zbog velikog interesovanja naših, Cvetna pijaca, šesta po redu ovog proleća, održaće se u petak i subotu, 26. i 27. maja, na platou ispred SPENS-a. Organizatori navode da je ovo poslednja prilika da u prolećnom ciklusu “Cvetnih pijaca” odaberete i kupite biljke za svoje stanove, kuće, bašte i terase.
Na Cvetnoj pijaci se, kao i uvek, može pronaći kvalitetno šarenoliko sezonsko cveće za bašte i balkone, raznovrsno začinsko bilje, kaktusi, sadnice šiblja, listopadnog i četinarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << drveća ali i opreme za hortikulturu. Uz cveće, tu je i zdrava hrana, sjajan med i kolači.
Pokret gorana Novog Sada Na šestoj, poslednjoj “Cvetnoj pijaci” u prolećnom ciklusu 2017. godine, svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti oko 70 proizvođača cveća i sadnica i 12 proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane.
Već 13 godina ova manifestacija daje doprinos uređivanju balkona i bašta u Novom Sadu, utiče na lepši izgled grada, a time nas sigurno približava ideji Novog Sada kao prestonice kulture.
3 magične biljke za sreću, ljubav i uspeh…

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Šesta prolećna "Cvetna pijaca"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2017

Zbog velikog interesovanja sugrađana i dugogodišnjih izlagača, u petak i subotu, 26. i 27. maja, na platou ispred SPENS-a biće održana još jedna Cvetna pijaca, šestu po redu ovog proleća. ..Polako, ali sigurno proleće se bliži kraju a leto nam uveliko kuca na vrata, pa je ovo poslednja prilika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.