Trifunović: Sudije nas oštetile

Izvor: Glas javnosti, Beta, 20.Feb.2010, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović: Sudije nas oštetile

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunović okrivio je sudije za poraz u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća od FMP Železnika. Ekipa sa Malog Kalemegdana je sinoć u Nišu izgubila od "pantera" 76:79, a Trifunović smatra da su sudije u nekoliko navrata oštetile "crveno-bele".

- Prelomni trenutak je bila "trojka" Raduljice po isteku vremena i nas ne zanima da li je bila greška sudija ili zapisničkog stola. Ne umanjujem pobedu FMP-a, i sudije su deo igre. Mi imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << svoje probleme i borimo se s njima. Naše navijače zanimaju samo pobede, a ne da li su porazi posledica sudijskih grešaka - rekao je Trifunović za klupski sajt.

Zvezda je u završnici meča gubila od FMP-a, a na dva poena zaostatka nije iskoristila tri napada što je kaznio Raduljica postigavši pet vezanih poena, od kojih jednu "trojku" u 38. minutu za 75:68. Trifunović smatra da je u trenutku kada je Raduljica uputio loptu ka košu vreme bilo isteklo.

- Pokušaću da analiziram poraz sa igračima, da utvrdimo gde smo grešili. Trudim se da vaspitavam igrače da ne vređaju arbitre, jer to nije deo ove igre. Pitao bih sudije zašto ne sankcionišu takve stvari. Ne tražim alibi, ali kada budem ponovo gledao utakmicu, videću da li nam je bilo dozvoljeno da odemo preko osam poena prednosti koje smo u tri navrata imali - rekao je trener Crvene zvezde.

Na utakmici protiv FMP-a povredio se Boris Bakić i najverovatnije neće moći da igra u utorak u Evrokupu, protiv Turk Telekoma.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Trifunović okrivio sudije za poraz od FMP-a

Izvor: NaDlanu.com, 20.Feb.2010

BEOGRAD, 20. februara 2010. (Beta) - Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović okrivio je u subotu sudije za poraz njegovih košarkaša u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća od FMP Železnika. Crvena zvezda je sinoć u Nišu izgubila u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća od FMP Železnika sa 76:79,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.