Na Sajmu zapošljavanja posao za inženjere, ekonomiste, vozače...

Izvor: JužneVesti.com, 18.Apr.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Sajmu zapošljavanja posao za inženjere, ekonomiste, vozače...

Oko 500 radnih mesta za različita zanimanja biće ponuđeno na Sajmu zapošljavanja i profesionalne orijentacije koji će se održati na Niškom sajmištu 19. i 20. aprila od 11 do 15 sati.

Kako kažu iz niške filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, na sajmu će radna mesta ponuditi 36 poslodavaca, među kojima su “Džonson Elektrik”, “Leoni”, “Mikelsen Elektroniks”, “Aster Tekstil”, “Gramer”, “Beneton”, “Jumis”, “Šinvon”, “Ergomejd”, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << “Niket”, “Euroturs”.

Tražiće se diplomirani inženjeri mašinstva, elektronike, arhhitekture, ekonomisti, pravnici, farmaceuti, vozači, radnici u proizvodnji, tekstilni radnici, elektro i mašinski tehničari, viljuškaristi, “mrčendajzeri”, komercijalisti, radnici za rad na održavanju - kažu iz Službe.

Niško sajmište nalazi se na Vizantijskom bulevaru bb.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Na sajmu zapošljavanja 500 novih radnih mesta

Izvor: NiskeVesti.rs, 19.Apr.2016, 13:29

Na Sajmištu je organizovan sajam zapošljavanja na kome su učesnici ponudili oko 500 radnih mesta.. . Šansu za posao imaju ljudi različitih profesija, a najviše ekonomske, mašinske, elektronske i arhitektonske struke. Priliku da se zaposle imaju i radnici u proizvodnji, tekstilci, viljuškari...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.