Aleksandra Kolarova ucenjivala ljubavnica?

Izvor: Story, 31.Mar.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Kolarova ucenjivala ljubavnica?

Poznati fudbaler razbesneo je ljubavnicu kada je rešio da prekine kontakt sa njom

Kristina Mijačević i Aleksandar Kolarov, foto: Damir Dervišagić

Naime, kako piše Alo, Aleksandar Kolarov ostavio je ljubavnicu Kristinu Mijačević i vratio se supruzi Vesni jer nije želeo više da je finansira i da joj kupi nekretninu koju mu je tražila, zbog čega mu je zapretila da će svi saznati za >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << njihovu vezu.

Fudbaler je menekenku navodno finansirao godinama, a onda je pre nekoliko meseci odlučio da zavrne slavinu što je Kristini zasmetalo

 - Kolarov je svih ovih osam godina, koliko je bio sa Kristinom, vodio računa o njoj, davao joj novac, kupovao poklone, uložio u njen modni atelje, pa joj je čak plaćao i stan. Ona je u jednom momentu poželela i da joj kupi neku nekretninu na njeno ime, što je on odbio. S obzirom na to da je rešio da sa ženom, sa kojom ima dvoje dece, izgladi odnose, počeo je sve manje da ljubavnicu obasipa poklonima, a zatim je pre nekoliko meseci odlučio da prekine kontakt sa mladom dizajnerkom.

Tada su imali raspravu i ona mu je zapretila da će javnost saznati za njihovu vezu. U međuvremenu saznala je da je u drugom stanju i tu vest odmah je saopštila Aleksandru, koji je bio iznenađen. Tada joj je rekao da će doći u Srbiju i da će sesti da razgovaraju o svemu i da vide šta će i kako dalje - rekao je za Alo dobroobavešteni izvor blizak sportisti.

On je takođe dodao da je Mijačevićevu razljutilo kada je saznala da se Kolarova supruga sa decom preselila kod njega u Mančester.

- Kristina je jako bila ljuta kada je saznala da se Vesna preselila kod svog supruga i da je tamo upisala decu u školu. Tada je shvatila da on nema nameru da se razvodi, iako je ona trudna. Pozvala ga je, ali se on nije javio na telefon, da bi joj posle nekoliko sati javio da mu je žena tu i da će se on javiti kada doputuje u Srbiju. Samo nekoliko dana posle toga mediji su objavili njihove zajedničke slike i informaciju da Kristina čeka Aleksandrovo dete - rekao je izvor blizak fudbaleru.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ucenjivala Kolarova?

Izvor: Mondo, 31.Mar.2015

Manekenka Kristina Mijačević koja je bila fudbalerova ljubavnica navodno ga je ucenjivala, jer nije hteo da joj kupi stan...Fudbaler Aleksandar Kolarov je ostavio ljubavnicu i vratio se supruzi Vesni, jer navodno više nije želelo da finansira Kristinu Mijačević, koja mu je zapretila da će obelodaniti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.