Sloboda Čačak obnovila halu srušenu u bombardovanju

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda Čačak obnovila halu srušenu u bombardovanju

Vojna kompanija Sloboda u Čačku završila je obnovu hale površine 10.000 kvadrata koja je srušena za vreme NATO bombardovanja 1999. godine. U hali će do kraja godine početi proizvodnja, a u novojhalibiće zaposleno 15 radnika.

Direktor Slobode Zoran Stefanović rekao je novinarima da je u obnavljanje hale, koja je pre rušenja bila najveća u kompaniji, uloženo oko 10 miliona evra za opremu i građevinske radove.

On je dodao da će do kraja ove godine hala >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << biti kompletno opremljena, sa grejanjem i klimatizacijom, a u delu te nove hale biće i radnički restoran.

Prema rečima Stefanovića, Slobode ima aktivnih ugovora za isporuke robe u vrednosti od oko 150 miliona dolara, od kojih je najveći deo namenjeno izvozu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.