Pet godina od svečanog otvaranja Avalskog tornja

Izvor: Studio B, 21.Apr.2015, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet godina od svečanog otvaranja Avalskog tornja

Na Avali se obeležava pet godina od svečanog otvaranja Avalskog tornja koji je izgrađen na mestu starog, srušenog tokom NATO bombardovanja 1999. godine.

Sa Avalskog tornja će se od 25. maja emitovati samo digitalni televizijski signal kojim će biti pokriveno 2,5 miliona stanovnika Srbije, što ga čini najvažnijom emisionom stanicom u našoj zemlji, saopštilo je JP Emisiona tehnika i veze.

Avalski toranj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je, kažu u saopštenju, jedno od najlepših arhitektonskih i graditeljskih ostvarenja u svetu i jedan od najsavremenijih telekomunikacijskih objekata u Evropi. Toranj na Avali je jedna od najvećih turističkih atrakcija u Srbiji, koju godišnje poseti oko 160.000 domaćih i stranih i gostiju, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Pet godina Avalaskog tornja

Izvor: Akter, 21.Apr.2015

Javno preduzeće "Emisiona tehnika i veze" saopštilo je da se danas navršava pet godina od svečanog otvaranja Avalskog tornja, koji je izgrađen na mestu starog, srušenog tokom NATO bombardovanja 1999. godine..Avalski toranj je jedno od najlepših arhitektonskih i graditeljskih ostvarenja u svetu...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.