Nemačka mora da ispuni obaveze prema NATO-u

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2017, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka mora da ispuni obaveze prema NATO-u

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da Nemačka treba da ispuni svoje obaveze kada je reč o povećanju izdvajanja za NATO.

- Obaveze moraju da se ispune i drugi u svetu će to tražiti od nas. I ja mislim da su u pravu da Nemačka mora da ispuni svoje obaveze - rekla je ona na jednom predizbornom skupu na severu Nemačke, prenosi Rojters.

Nemačka, kao članica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << NATO, nalazi se pod sve većim pritiskom posle izbora Donalda Trampa za predsednika SAD, da poveća sredstva za odbranu kako bi ona dostigla dva procenta bruto domaćeg proizvoda, što je dogovoreno 2014. godine.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Merkel: Nemačka da ispuni obaveze prema NATO

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2017

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da Nemačka treba da ispuni svoje obaveze kada je reč o povećanju izdvajanja za NATO..."Obaveze moraju da se ispune i drugi u svetu će to tražiti od nas. I ja mislim da su u pravu da Nemačka mora da ispuni svoje obaveze", rekla je ona na jednom predizbornom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.