NATO traži ljude da za 120 evra dnevno “glume” Avganistance

Izvor: N1 televizija, 30.Mar.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO traži ljude da za 120 evra dnevno “glume” Avganistance

Veliku pažnju u Poljskoj privukao je danas oglas vlasti u Berlinu da NATO traži statiste koji će za 120 evra dnevno izigravati obične Avganistance tokom obuke američkih vojnika u Nemačkoj, a velika prednost je znanje poljskog, češkog ili ruskog jezika.

Tokom dve sedmice imaće obavezu da se preruše u obične avgnistanske čobane, prodavce, predstavnike lokalnih vlasti i da učestvuju u obuci američkih vojnika u >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pregovorima sa lokalnim civilnim stanovništvom i rešavanju raznih situacija tokom operacija na terenu, javlja poljska privatna televizija TVN24.

"To će omogućiti da scenario vežbanja i obuke za vojnike bude blizak realnosti a samim tim optimalnu pripremu za inostranu misiju", stoji u oglasu prestonice Nemačke.

Za potrebe obuke nići će u Nemačkoj 10 "avganistanskih sela", od 10 do 30 kuća u svakom selu, a statisti pored znanja engleskog i nemačkog jezika i poljskog, češkog i ruskog, što se uzima kao prednost, moraju takođe da budu otporni na stres i budu skloni timskom radu

Posao pretvaranja u običnog Avganistanca za dnevnicu od 120 evra ima i svoje falinke, pošto tokom te dve sedmice "zaposleni" moraju da ostaju u svojim selima, neće smeti da koriste mobilne telefone, tablete i kompjutere a moraju i da ustaju rano zorom, u skladu sa vekovnom tradicijom čobana u Avganistanu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

NATO NUDI POSAO! Traže ljude da im glume Ruse i daju dnevnicu 120 evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2017

Nemačka agencija za zapošljavanje "Optronik HR", koja sarađuje sa NATO-om, traži statiste za uloge Rusa na vojnim vežbama Alijanse..Kandidati ne smeju biti podložni stresu, moraju biti odgovorni, fleksibilni i skloni timskom radu. Za statiste u ulozi Rusa predviđena je dnevnica između 88,4 i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.