Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JASNA PORUKA: Ruski navijači zapalili zastavu NATO-a! (VIDEO)

Brojni incidenti obeležili su utakmicu između Crne Gore i Rusije, a pored prekida u prvom minutu, a potom i u drugom poluvremenu, na internetu se pojavio i video koji jasno prikazuje kako gostujući navijači pale zastavu NATO-a. 

Podsetimo, nakon prekida utakmice i brojnih incidenata, iz Crne Gore su poručili da ne zaslužuju da imaju državu, nacionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tim, kao i plasman na neko veliko takmičenje. 

hotsport.rs
The post JASNA PORUKA: Ruski navijači zapalili zastavu NATO-a! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA: Auto uleteo u publiku, jedna osoba poginula, nekoliko teže povređenih (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2015

Na današnjoj automobilskoj trci u Nemačkoj desila se staršna nesreća. Nažalost, jedna osoba je poginula, a nekolio je teže povređeno.. . Automobil je izleteo sa satze i završio u publici… . . Automobilizam i adrenalin u kojem zaljubljenici u ovaj sport uživaju s vremena na vreme ima ovakve...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.