Izvor: Blic, 26.Maj.2017, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brisel: Privedeno desetak demonstranata protiv NATO

Belgijske vlasti su privele desetak demonstranata koji su pokušali da blokiraju rutu koja vodi ka sedištu NATO, gde se održavao samit zapadne vojne alijanse, tako što su legli na zemlju.

[LIVE] 9 activists arrested in #Brussels as they protest against the #NATOmeeting #StopsNATO2017 pic.twitter.com/kSiYFVX6k9

Mirovni aktivisti su odbili da se pomere uprkos ponovljenim zahtevima policije, javio je AP.

Po svemu sudeći, te aktivnosti nisu omele lidere >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << NATO koji su stigli na ceremoniju otvaranja novog sedišta NATO u Briselu.

Protesti koji su održani u četvrtak privukli su nekoliko stotina učesnika.

AP konstatuje da je u sredu na demonstracijama protiv Trampa u Briselu bilo desetak hiljada ljudi.
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BRISEL: Privedeno desetak demonstranata protiv NATO

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017

Protesti koji su održani u četvrtak privukli su nekoliko stotina učesnika..Belgijske vlasti su privele desetak demonstranata koji su pokušali da blokiraju rutu koja vodi ka sedištu NATO, gde se održavao samit zapadne vojne alijanse, tako što su legli na zemlju...Mirovni aktivisti su odbili da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.