Miškovićeva Delta već zaradila 120 mil €

Izvor: B92, 21.Apr.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miškovićeva Delta već zaradila 120 mil €

Delta holding je u prvom kvartalu ove godine ostvario ukupan prihod od 120,6 miliona evra, saopštila je ta kompanija u vlasništvu Miroslava Miškovića.

To je 10,6 miliona evra više nego prošle godine, piše u saopštenju.

Dobit pre oporezivanja, isplate kamata i amortizacije (EBITDA) Delta holdinga iznosila je 12 miliona evra i za 2,5 miliona evra je veća nego u istom periodu prošle godine.

Najveći deo prihoda holdingu obezbedjuje firma Delta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << agrar (67 odsto), a zatim Delta distribucija (27 odsto).

Navedeno je da je Delta agrar nastavio da širi svoju voćarsku proizvodnju i da je na imanju u Zaječaru podignut zasad trešnje na prvih 50 hektara, sa namerom da dostigne površinu od 150 hektara.

"Delta agrar podiže i nove zasade klupskih sorti jabuka, a kompanija je dobila licencu za izvoz najpoznatije svetske klupske jabuke 'pink lady' na tržište Rusije", ističe se u saopštenju.

Delta agrar ulaže u stočarstvo i trenutno je otvoreno sedam gradilišta na farmama. Najavljeno je da će kompanija Delta ril estejt početi izgradnju tržnog centra u Banjaluci sredinom ove godine.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković,   Zaječar

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delta Holding: Rekordni rezultati u prvom kvartalu

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Apr.2017

BEOGRAD - Delta Holding je započeo godinu rekordnim poslovnim rezultatima. U prvom kvartalu ove godine kompanija je ostvarila ukupan prihod od 120,6 miliona evra, što je 10.6 miliona evra više nego prošle godine. ..Ostvaren je EBITDA od 12 miliona evra, što je za 2.5 miliona evra više u odnosu...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.