Završen sastanak Dodika i Abramova

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2015, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen sastanak Dodika i Abramova

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i rukovodilac agencije "Rosstandart", kopredsjedavajući Međuvladine komisije za trgovinu i ekonomsku saradnju BiH i Rusije Aleksej Abramov danas u Banjaluci dogovorili da se u narednom periodu preciziraju potrebe ruskog tržišta, ali i proizvodni potencijali u Srpskoj.

"Dosadašnje poslovanje ruskih kompanija u Republici Srpskoj ocijenjeno je uspješnim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uz konstataciju da postoji dovoljno prostora da se to poslovanje dodatno unapređuje", saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Osnovna tema sastanka bilo je unapređenje privredne saradnje Republike Srpske i Ruske Federacije s akcentom na izvoz poljoprivrednih proizvoda iz Srpske u Rusku Federaciju.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Završen sastanak Dodika i Abramova

Izvor: Cafe.ba, 02.Jul.2015

U Banjaluci je završen sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika sa rukovodiocem agencije "Rosstandard", kopredsjedavajućim Međuvladine komisije za trgovinu i ekonomsku saradnju Rusije i BiH Aleksejem Abramovim...Sastanku u Palati Republike prisustvovali su i predsjednik Vlade Republike...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.