Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2016, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Zahvalan sam građanima, Bakir bi trebao bar danas da ćuti

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je zadovoljstvo što je referendum o Danu Republike protekao bez incidenata, i zahvalio se svim građanima koji su na glasačka mjesta i iskoristili svoje glasačko pravo.

Dodik je takođe rekao da je ponosan na građane Srpske što su na dostojanstven način uzeli učešće u, kako je rekao, ovom demokratskom izražavanju volje.

"Vidjeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << smo da mnogi Bošnjaci nisu izašli na referendum, i to je njihovo pravo, a ja sam ponosan zbog činjenice što Srbi zbog toga nisu pravili nikakve incidente", rekao Dodik.

On je rekao da je ponosan i na činjenicu da je vlast i opozicija u Republici Srpskoj složna bila kada su se donosile odluke o ovom pitanju.

Predsjednik Dodik je rekao da Republika Srpska nema čega da se plaši, te da će na svaki sljedeći pokušaj ponižavanja odgovoriti na ovakav način.

Govoreći o tome kako je uopšte došlo do pokretanja referenduma, Dodik je podsjetio da je svu priču započeo predsjedavajući Predsjedništva Bakir Izetbegović kada je "zatražio ukidanje Dana Republike".

"Bilo bi dobro da Bakir ćuti bar danas, ali on je već pričao", rekao je Dodik.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Zahvalan sam građanima, sve Bakirove frustracije pale su u vodu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2016

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je zadovoljstvo što je referendum o Danu Republike protekao bez incidenata, i zahvalio se svim građanima koji su na izašli na glasačka mjesta i iskoristili svoje glasačko pravo...Dodik je takođe rekao da je ponosan na građane Srpske...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.