Dodik: Odluka Tužilaštva dokaz da BiH nema smisla

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Odluka Tužilaštva dokaz da BiH nema smisla

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da obustava istrage protiv Almira Merdića za napad na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima pokazuje da je Bosna i Hercegovina zemlja koja nema smisla.

Dodik je rekao da je taj slučaj trebalo procesuirati, ako se imalo htelo držati do digniteta, prenela je Srna.

Zato je formiran Sud i Tužilaštvo u BiH da bi sudili i procesuirali Srbe, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << a ne nedela nad Srbima. To najbolje govori koliko je to besmisleno. Veoma je važno, bez obzira na aroganciju stranaca koji ovde pokušavaju da održe i Sud i Tužilaštvo, da to u godinama koje dolaze bude ukinuto, bar njihove naležnosti na teritoriji Srpske, rekao je Dodik.

On je dodao da ne želi da komentariše izjavu Sadika Ahmetovića iz SDA koji je rekao da je Vučić "napao sam sebe".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.