Maja Nikolić bez imalo kontrole: Lepa Lukić je masturbirala u rijalitiju!

Izvor: Svet, 01.Sep.2015, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić bez imalo kontrole: Lepa Lukić je masturbirala u rijalitiju!

Pevačica Maja Nikolić u novom serijalu “Farme” je, izgleda, rešila da bude provokativnija nego ikada, pa je novom izjavom, u kojoj je “potkačila” Lepu Lukić sa seksulalnom konotacijom, potpuno šokirala javnost.
Lepa Lukić je, sa 70 godina, masturbirala u rijalitiju“, izustila je Maja i ostavila bez teksta ostale učesnike.
Čuvena pevačica narodne muzike nije se preterano uzbudila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zbog ovakvih reči mlađe koleginice:
“Ma, šta ja imam tu da komentarišem?! Neću ništa da pričam. Ta Maja sedi u rijalitiju i baljezga. Ona je poznata po tome da lupeta kao Maksim po diviziji. Svi je znaju kao nekog ko sve vređa. Eto, nije zaobišla ni mene. Neka tandara šta hoće”, u svom stilu će Lepa.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Maja Nikolić bez imalo kontrole: Lepa Lukić je masturbirala u rijalitiju!

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2015

Pevačica Maja Nikolić u novom serijalu “Farme” je, izgleda, rešila da bude provokativnija nego ikada, pa je novom izjavom, u kojoj je “potkačila” Lepu Lukić sa seksulalnom konotacijom, potpuno šokirala javnost.. “Lepa Lukić je, sa 70 godina, masturbirala u rijalitiju“, izustila je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.