Skroman start sezone, po gol u Pazaru i Subotici

Izvor: Mondo, 09.Avg.2014, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skroman start sezone, po gol u Pazaru i Subotici

Na otvaranju superligaške godine, Novi Pazar pobedio Rad 1:0, a Spartak Radnički iz Kragujevca, istim rezultatom.

Foto: MN Press

Nova sezona Jelen Superlige počela je pobedama domaćih ekipa. U uvodnim utakmicama, slavili su Pazarci i Subotičani.

Pogotkom kapitena Admira Kecapa, pred više od 4.000 posetilaca Gradskog stadiona u Novom Pazaru, tamošnji superligaš osvojio je prva tri boda u duelu protiv Rada, na startu sezone od koje mnogo očekuje. Povezane >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vesti Počelo je golom Admira Kecapa

"Građevinari" su doputovali u grad na Jošanici bez novih igrača, zbog problema sa licencom, i bez navijača, iz bezbednosnih razloga. Tim Milana "Švabe" Milanovića nije se obrukao, iako je bio u rezultatskom minusu već od četvrtog minuta.

Istovremeno je u Subotici odigrana nezanimljiva utakmica, završena istim rezultatom, takođe u korist domaćeg tima. Strelac je bio Milorad Balabanović, na asistenciju kapitena Vladimira Torbice. Problem za trenera domaćih Petra Kurćubića bila je i povreda štopera Vladimira Bubanje, već u 29. minutu.

I pored toga, "golubovi" su 15 minuta pre kraja utakmice stekli prednost i sačuvali je do kraja. Za uspešan start prvenstva.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.