Zeri: Više od 35 miliona evra sumnjivih transakcija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeri: Više od 35 miliona evra sumnjivih transakcija

Finansijska obaveštajna jedinica Kosova otkrila je više od 35 miliona evra sumnjivih transakcija koje su pokušali da kamufliraju preko kosovskog bankarskog sistema tokom 2013. godine, prenosi Zeri.

Ova jedinica je takođe prošle godine otkrila još sedam sumnjivih transakcija za finansiranje terorizma.

"Broj sumnjivih transakcija u tim izveštajima je bio 564 što je u novčanom iznosu blizu 35 miliona evra", navodi se u izveštaju koji je dnevnik Zeri obezbedio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

U dokumentu se ukazuje da je broj izveštaja transakcija u gotovine povećan između 2011. i 2013. godine, a da je 2013 godine broj izveštaja o transakcijama u gotovini je stigao do vise od 600 hiljada.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.