Prvi sastanak međuministarske komisije za povratak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2015, 04:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi sastanak međuministarske komisije za povratak

Prvi sastanak međuministarske komisije za povratka izbeglih i raseljenih, koju je formirala kosovska vlada, održaće se danas u Prištini.

Sednicom, na kojoj će se razmatrati izveštaj o trenutnim aktivnostima i situaciji u vezi sa povratkom, će rukovoditi predsedavajući te komisije - ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić.

Na dnevnom redu sednice će, kako je najavljeno, biti razmotrena bezbednosna situacija u opštini Klina kao i Predlog odluke o formiranju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radne grupe za povratak u naselju "Brđani", opština Severna Mitrovica.

Biće razmatran i Predlog Odluke o uključivanju predstavnika relevantnih međunarodnih organizacija u rad međuministarske Komisije za povratak u svojstvu posmatrača.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.