Kasperski ponudio besplatan antivirus softver

Izvor: N1 televizija, 26.Jul.2017, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kasperski" ponudio besplatan antivirus softver

Kompanija "Kasperski leb", čije je sedište u Moskvi, ponudila je širom sveta besplatnu verziju svog programa protiv kompjuterskih virusa.

Novi proizvod lansiran je u vreme kada je firma izložena optužbama u SAD da je njen softver podložan uticaju ruskih vlasti.

"Kasperski fri" je u ovom trenutku dostupan u SAD, Kanadi i nekoliko zemalja azijsko-pacifičkog regiona, a u narednim mesecima biće >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ponuđen i u ostalim delovima sveta, napisao je u blogu osnivač kompanije Eugen Kasperski.

On je saopštio da besplatni softver neće zameniti verziju koja se plaća i precizirao da se u ovom paketu dobijaju samo osnovne stvari, poput zaštite elektronske pošte, automatskog unapređenja softvera i zaštite od virusa.

Kompanija je radila na besplatnoj verziji antivirusnog programa 18 meseci, a probne verzije korištene su u Rusiji, Ukrajini, Kini i skandinavskim zemljama.

Kasperski navodi da će svi korisnici biti na dobitku lansiranjem novog softvera jer će se unaprediti proces učenja o radu kompjutera, što će se osetiti u svim proizvodima.

"Kasperski leb" je osnovan 1997. godine, a kompanija je brzo rasla tokom 2000-tih i postala jedna od vodećih firmi u oblasti antivirusnog softvera.
Pogledaj vesti o: Kaspersky,   Antivirusi

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kasperski lansirao besplatni antivirus softver

Izvor: PCAxe.com, 26.Jul.2017

Posle godinu i po dana testiranja po odabranim regionima, Kasperski je konačno lansirao besplatni antivirusni softver. Softver je prvobitno bio dostupan isključivo u Rusiji, Ukrajini, Belorusiji, Kini i u nordijskim zemljama tokom svog trial perioda, a sada ga Kasperski lansira širom sveta.

Nastavak na PCAxe.com...

„Laboratorija Kasperski“ pustila u opticaj besplatni antivirusni program

Izvor: Vostok.rs, 27.Jul.2017, 00:06

. Izvor: Vostok, RT. . Kompanija „Laboratorija Kasperski“ objavila je o pokretanju besplatnog antivirusnog programa.. . "Imam neke fantastične vesti: Objavljujemo globalno lansiranje "Kasperski fri", koji je, kao što ste možda pretpostavili po nazivu, potpuno besplatan! To je moj poklon!...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.