Poslušajte kako Milica Pavlović peva veliki hit Kristine Agilere

Izvor: Svet, 04.Mar.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte kako Milica Pavlović peva veliki hit Kristine Agilere

Kada se po prvi put pojavila na domaćem estradnom nebu pre četiri godine, jasno je bilo da je drugačija od drugih. Milica Pavlović (21) uvek se trudi da na estradu donese dašak svetske scene, te joj nije strana ni zahtevna koreografija ali ni poznati strani hitovi, koje voli da zapeva s vremena na vreme.
Pamti se njen nastup u “Zvezdama Granda” kada je zapevala Rijanu, što je bio prvi put da neko peva stranu numeru u poznatom takmičenju.
Sada je na svojoj stranici na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Jutjub kanalu objavila klip u kome peva popularnu numeru Kristine Agilere, “Ain’t No Other Man”, koji je već pobrao pozitivne komentare.
Poslušajte kako zvuči Milica:

Izvor: Srbija danas
Foto: Svet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Poslušajte kako Milica Pavlović peva veliki hit Kristine Agilere

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2015

Pamti se njen nastup u “Zvezdama Granda” kada je zapevala Rijanu, što je bio prvi put da neko peva stranu numeru u poznatom takmičenju...Sada je na svojoj stranici na Jutjub kanalu objavila klip u kome peva popularnu numeru Kristine Agilere, “Ain’t No Other Man”, koji je već pobrao pozitivne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.