Praksa za buduće konobare, kuvare i recepcionere uz mogućnost momentalnog zapošljavanja

Izvor: juGmedia, 03.Maj.2017, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praksa za buduće konobare, kuvare i recepcionere uz mogućnost momentalnog zapošljavanja

Učenici Trgovinsko ugostiteljske škole iz Leskovca imaće šansu da u hotelu „Golubački grad“ pokraj Dunava ovog leta obavljaju profesionalnu praksu za kuvare, konobare i recepcionare uz mogućnost da ostanu da rade u ovom hotelu.

Naime,  u ovoj školi je danas potpisan ugovor sa prestižnim hotelom iz Golubca za obavljanje profesionalne prakse.

Trudićemo se da  opravdamo poverenje i na kraju sezone rezimiramo uspehe i nastavimo saradnju“, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << istakao je direktor škole Gradimir Ilić.

Praktična nastava počinje od ponedeljka, bilo je predviđeno da počne ranije ali vremenski uslovi nisu to dozvoljavali

Prva grupa učenika ide sa nastavnikom i ostaje tamo dok bude letnjih dana, najkasnije do početka nove školske godine. Učenici će biti smešteni u hotelu i obezbeđena im je hrana.

Ovaj hotel se nalazi pored samog Dunava i sezona traje preko čitave godine. Potrebni su nam mladi ljudi za rad u hotelu i nadamo se uspešnoj saradnji sa ovom školom. Celokupno osoblje hotela brine o učenicima,roditelju mogu biti spokojni  jer vodimo računa o njima kao da su naša deca“,  kaže Rosica Miladinović, direktorka hotela „Golubački grad“.

Direktor škole napominje da je ovo samo početak saradnje škole sa drugim socijanim partnerima i najavljuje da će u toku  sledeće nedelje potpisati ugovor sa jednim renomiranim hotelom na Vlasinskom jezeru.

Emilija Mladenović
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Saradnja Trgovinsko-ugostiteljske škole i hotela “Golubački grad”

Izvor: JUGpress.com, 03.Maj.2017

LESKOVAC..Povodom inicijative Ministarstva nauke, prosvete i tehnološkog razvoja u pravcu razvoja dualnog obrazovanja, Trgovinsko-ugostiteljska škola je sklopila ugovora o saradnji sa hotelom „Golubački grad“ iz Golubaca. U njemu će učenici škole koji se obučavaju za kuvare, konobare i turističke...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.