Sednica skupštine Beograda počinje uskoro, odbornici već čestitaju Andreji Mladenoviću

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica skupštine Beograda počinje uskoro, odbornici već čestitaju Andreji Mladenoviću

Sednica Skupštine grada Beograda na kojoj će biti izabran gradonačelnik, zamenik gradonačelnika i članovi Gradskog veća uskoro treba da počne. Kako saznaje "Blic", Siniša Mali će biti izabran za gradonačelnika, njegov zamenik biće Andreja Mladenović iz DSS, dok će gradski menadžer biti Goran Vesić, dosadašnji sekretar Privremenog veća.

Na dnevnom redu biće pet tačaka, a izbor gradonačelnika je četvrta tačka. Pre toga biće imenovana gradska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izborna komisija.

Kako javlja reporter "Blica", oko 15.15 sati u skupštinsku salu došla je većina odbornika. S obzirom na to da se ranije znalo da će Andreja Mladenović biti izabran za zamenika gradonačelnika mnogi odbornici mu već prilaze i čestitaju.

Odbornici Srpske napredne stranke su najvredniji i već su popunili skoro sva svoja mesta u velikoj sali, gde se održava sednica.

Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas još nije došao.

Odbornička grupa Demokratske stranke podnela predsedniku Skupštine predlog odluke o poništavanju devet odluka Privremenog veća koji su donete 18. aprila. Među njima je i odluka o utvrđivanju kriterijuma i merila za obim budžeta gradskih opština.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela sednica skupštine Beograda, odbornici već čestitaju Andreji Mladenoviću

Izvor: Blic, 24.Apr.2014

Sednica Skupštine grada Beograda na kojoj će biti izabran gradonačelnik, zamenik gradonačelnika i članovi Gradskog veća počela je sa 40 minuta zakašnjenja. Kako saznaje "Blic", Siniša Mali će biti izabran za gradonačelnika, njegov zamenik biće Andreja Mladenović iz DSS, dok će gradski menadžer...

Nastavak na Blic...

Požarevac: Za sednicu Skupštine utrošeno 240 kilograma papira

Izvor: Večernje novosti, 25.Apr.2014, 11:39

POŽAREVAC - Za aprilsku sednicu Skupštine grada sa dnevnim redom od 16 tačaka, odštampano je 120 kompleta, čija pojedinačna težina iznosi dva kilograma. Time je za ovu sednicu utrošeno ukupno 240 kilograma papira. Ove brojke govore da se u eri kompjutera, podaci i dalje štampaju, umesto da se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.