Ponavljanje izbora i za celokupnu opštinu Medijana zbog administrativne greške

Izvor: RadioCity.rs, 30.Apr.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponavljanje izbora i za celokupnu opštinu Medijana zbog administrativne greške

U danu kada se u Nišu u sred uskršnjih praznika ponavljaju izbori na 20 mesta za gradske i na još dva mesta za opštinske izbore, stiže vest da će na teritoriji GO Medijana biti ponovljeni na svim biračkim mestima i izbori za odbornike te opštine.
Upravni sud je presudio po tužbi "Ruske stranke - dr Miroslav Milosavljević" i doneo rešenje o poništenju izbora. Naime, ova lista je tužbu podnela nakon što je na izbornom listiću za opštinske odbornike umesto punog >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << imena liste bio ispisan skraćeni naziv "Ruska stranka". Tužba je usledila nakon što je Opštinska izborna komisija u Medijani odbila prigovor Ruske stranke - dr Miroslav Milosavljević.
Da podsetimo, u Nišu se osim danas, glasa i u sredu na 5 mesta na parlamentarnim izborima a kada će doći do ponavljanja i opštinskih izbora u Medijani još nije saopšteno.
Sve u svemu, postizborni cirkus na svim nivoima će se, po svemu sudeći, produžiti do daljnjeg.
Koliko će sve to koštati građane Niša, pitanje je na koje bi nadležni morali uskoro da daju odgovor.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.