Kada dođe vreme za brak, BAŠ OVAKVE biraju: Škorpija voli seksi, a Strelac hrabre žene

Izvor: Press, 28.Okt.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada dođe vreme za brak, BAŠ OVAKVE biraju: Škorpija voli seksi, a Strelac hrabre žene

Astrologija deli horoskopske znake i po tome kakve partnere biraju za brak. Mesto ovde posvećujemo muškarcima i njihovim izborima.
Foto:zena.blic.rs
Ovnu treba neko da ga prati
Muškarci rođeni u ovom znaku žude za avanturom, a neko ko nije u stanju da prati njihov užurbani stil života >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ne dolazi u obzir. Ovnu treba jaka, nezavisna žena spremna za razne izazove. 
Bik pada na ženstvenost 
Biku odgovaraju ženske osobe koje su sinonim ženstvenosti, slatke i pomalo staromodne. Međutim, on ne želi domaćicu, već nekog ko će se potruditi da dom učini toplim i prijatnim mestom gde će se osećati voljeno. 
Blizance privlače inteligentne žene
Blizanci vole žene koje imaju svoje mišljenje i ne plaše se da ga iznesu u konverzaciji sa drugima. Muškim Blizancima potrebna je žena koja će im stalno postavljati izazove, pored koje mu život neće biti dosadan. 
Rak traži ženu sa izraženim majčinskim instinktom
Ima mnogo parova u kojima su jedan ili oba partnera rođena u znaku Raka i nemaju decu. Neko može da bude majčinska figura i bez dece, a muškarci Rakovi traže upravo takve žene koje će činiti da se oni osećaju voljeno i sigurno. 
 

 
Lav želi ženu sa samopouzdanjem
Lavovi su veliki, hrabri i skoro uvek u centru pažnje. Potrebna im je žena koja uz njih neće biti nevidljiva. Mora da ima osećaj za sebe, tako da kad njen muž šarmira i flertuje okolo, ona ne crkava od ljubomore jer zna da je takav. 
Devica vrednuje iskrenost
Muškarci rođeni u znaku Device ne podnose ništa što je lažno niti pretvaranja. To im je veoma bitno i ostaju pri tome i kad se ožene da pored sebe imaju veoma realnu ženu. Vole žene koje su direktne, nezavisne i iskrene.
Vaga traži opuštenu ženu
Muškarcu Vagi je potrebna harmonija i ravnoteža, a kad bira partnerku, ne želi nekoga ko je previše agresivan ili nekoga ko voli da se konfrontira. Vagama treba neko ko je opušten i ne talasa mnogo. S obzirom na to da Vagi treba čitava večnost da odluči šta želi, njegova partnerka mora da ima strpljenje jednog ribolovca. 
Škorpije vole seksepilne dame
Škorpije su vrlo strastvene i seksualne, tako da im je potrebna partnerka koja može da ih prati i koja se ne plaši njihove seksualne energije. Ako ste samosvesne kad je reč o seksu, vaš muškarac Škorpija želeće da provede s vama ostatak svog života.


 
Strelac traga za avanturistkinjom
Strelci ne podnose sumornu svakodnevicu i kolotečinu - potrebna im je stimulacija, a to znači: nova mesta, novi ljudi i konstantna promena. Ako ste prilagodljiva osoba i dobro se nosite sa promenama, vi i vaš Strelac mogli biste da imate vrlo uzbzdljiv zajednički život.
Jarcu treba karijeristkinja
Rad je jako važan Jarcu i on želi da vidi istu vrstu posvećenosti poslu i kod svoje partnerke. To svakako ima smisla - ko bolje razume potrebe radoholičara od iste takve vrednice. Ako vam je karijera visoko na listi prioriteta, verovatno imate ista interesovanja kao i muškarac Jarac: nezavisnost, kompetentnost, odgovornost i umeće rešavanja problema. 
Vodolija želi ženu slobodnog duha
Muškarci Vodolije ne vole ništa tradicionalno, a pogotovo ne žele takvu partnerku pored sebe. Oni žele pored sebe nekog ko fura isti fazon kao i oni, isto se oblači, ponaša i misli. Što neobičnije izgledate, veće su šanse da se dopadnete Vodoliji. Ako imate jedinstven pogled na život, Vodoliju ćete fascinirati zauvek.
Ribe se žene plemenitim devojkama
Ribe su znakovi puni ljubavi i milosti, a upravo to traže i kod partnera. Privlače ih žene koje su takođe vrlo srdačne i koje u slobodno vreme volontiraju ili spasavaju životinje. Veliki su kreativci, pa znaju da odlutaju sanjareći, a potreban im je neko ko je s tim okej, i ko će ih nežno vratiti u stvarnost gestom punim ljubavi.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.