Immo centar: Pomozimo malenom Draganu da ozdravi

Izvor: Svet, 18.Sep.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Immo centar: Pomozimo malenom Draganu da ozdravi

Magazin SVET i IMMO outlet centar organizuju proslavu petog rođendana outlet centra, Od 18. do 21. septembra traju dani slavlja koji će imati i humanitarni karakter.
Malom Draganu Prnjatu potrebna je pomoć da se izbori sa teškim i retkim oblikom tumora u bešici. Dečak je operisan ali je neophodno da svoje lečenje nastavi u Nemačkoj za šta je potrebno mnogo novca i iz tog razloga nam je potrebna i vaša pomoć.
U centralnom holu IMMO outlet centra biće postavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kutija za dobrovoljni, novčani prilog tokom svih dana proslave.
Sve informacije o toku Draganovog lečenja kao i o svim akcijama koje se sprovode možete naći na fb strani *draganu od srca * (https://www.facebook.com/groups/dragan.prnjat/) kao i na sajtu www.draganprnjat.com
Autor: Life Content
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Druženje s Urošem Petrovićem u Immo Outlet centru

Izvor: Art-anima.com, 18.Sep.2014

Pisac fantastike i knjiga za decu, Uroš Petrović, uveličaće proslavu petog rođendana Immo Outlet centra (Gandijeva 21, Beograd) u petak 19. septembra 2014. godine...Autor brojnih popularnih naslova, među kojima su romani "Peti leptir" (prema kome je nedavno snimljen prvi srpski 3D film), "Aven...

Nastavak na Art-anima.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.