Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grabar Kitarović: Izbori najvjerovatnije 11. septembra

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović u razgovoru za Dnevnik N1 televizije rekla je kako će se parlamentarni izbori najvjerovatnije održati 11. septembra.

"Izbore ću raspisati u zakonskom roku, najvjerovatnije ću ih raspisati za početak devetog mjeseca", rekla je Grabar Kitarović.

Ona je istakla da datum još nije siguran.

"Nismo definitivno odlučili datum, ali sklona sam da to bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << 11. septembar. Petog počinje škola, ljudi se za vrijeme godišnjeg ne žele baviti politikom. Zato taj 4.bseptembar ostavljam porodicama i djeci", rekla je Kolinda u intervjuu za Dnevnik N1 televizije.

(Index.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kitarović: Izbori verovatno 11. septembra

Izvor: B92, 01.Jul.2016

Zagreb -- Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović rekla je za regionalnu televiziju N1 da će parlamentarni izbori biti održani najverovatnije 11. septembra..."Izbore ću raspisati u zakonskom roku, najverojatnije ću ih raspisati za pocetak septembra", rekla je Grabar Kitarović...Ona je dodala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.