Članovi izbornih komisija u Nišu zaradili po 300.000 dinara?

Izvor: juGmedia, 30.Maj.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi izbornih komisija u Nišu zaradili po 300.000 dinara?

NIŠ – Predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije Branislav Jovanović izjavio je danas da su članovi izbornih komisija i radnih tela u Nišu i niškim opštinama zaradili na proteklim izborima po 300.000 dinara, što je najviše u celoj Srbiji.

Jovanović je kazao da je ovu informaciju potvrdio i zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković prilikom gostovanja na jednoj lokalnoj televiziji.

„To nije prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << put, a to je utvrdila i Državna revizorska institucija da se u Nišu nezakonito i enormno isplaćuju razne prinadležnosti, uključujući i plate niških funkcionera“, rekao je Jovanović.

Prema njegovim rečima iznos koji je sada isplaćen članovima izbornih komisija daleko prevazilazi naknade koje su isplaćivane u prethodnim izbornim procesima.

„Članovi izbornih komisija u Nišu premašili su zaradom Kraljevčane za koje su mediji pisali da su najplaćeniji u Srbiji sa paušalom za rad u izbornoj komisiji od 280.000 dinara“, kazao je Jovanović.

On se zapitao zbog čega i po kom kriterijmima je članovima izbornih komisija u Nišu određen paušal od 300.000 dinara.

„Da li je to nagrada za brojne nepravilnosti i ponavljanje izbora na mestima gde je opozicija bila najbolja?“, pitao je Jovanović.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NI: Članovima izbornih komisija po 300.000?

Izvor: OkRadio.rs, 30.Maj.2016

Predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije Branislav Jovanović rekao je da su članovi izbornih komisija i radnih tela u Nišu i niškim opštinama na proteklim izborima zaradili po 300.000 dinara, što je najviše u celoj Srbiji. Jovanović je rekao da je tu informaciju potvrdio i zamenik gradonačelnika...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.