Čelnici Niša opet daju lažna obećanja, bliže se izbori

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Okt.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelnici Niša opet daju lažna obećanja, bliže se izbori

"Očigledno je da se izbori bliže, pa lokalna vlast obećava nova radna mesta do 2020. godine" kaže Bane Jovanović.

"Još pre tri godine sam lično učestvovao u obezbeđenju sredstava za rekonstrukciju dela osnovne škole "Branko Miljković,“ koji je inače finansiran pedeset posto iz budžeta države iz Nacionalnog investicionog plana, međutim ni posle toliko vremena rekonstrukcija nije završena. Ovo je već druga školska godina da đaci ne idu u svoju školu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Zato sa opravdanjem kažemo da je ova lokalna vlast nesposobna i loše organizovana", rekao je lider Narodnog pokreta Srbije u Nišu, Branislav Jovanović.

On kaže da ova škola nije jedini projekat koji čelnici Grada nisu uspeli da privedu kraju.

„Ostavili smo započetu salu u OŠ „Mika Antić“ sa četiri kabineta, zatim skoro završen Oficirski dom, obezbedili novac za Arheološki park Medijana i novac za četiri ulice u centru grada koje vidite da su raskopane već mesecima i komplikuju život našim sugrađanima“, objašnjava Jovanović i nastavlja:

„Očigledno je da se izbori bliže, pa lokalna vlast obećava nova radna mesta do 2020. godine, u Džonson elektriku preko tri hiljade novih radnih mesta, na primer. Čuli smo i priču o sedamdeset miliona evra za rešavanje kolektora za prečišćavanje otpadnih voda do 2017. godine. To je samo politički marketing i pusta obećanja.“

On podseća da je u vreme prethodne lokalne vlasti urađeno devet novih škola.

„To su škole u naselju Branko Bjegović, u Brzom Brodu, Pasi Poljani, Čamurliji, Rujniku, Gornjem Komrenu. Dograđene su škole u Novom Selu i Popovcu, u OŠ „Mika Antić“ uradili smo osam novih balon sala. Urađen je i olimpijski bazen sa tribinama i zatvorenim klizalištem, Sportski centar „Duško Radović“, sale u "Učitelj Tasinoj" školi, Pasi Poljani i Gornjem Komrenu, a ova lokalna vlast ne da ne može da uradi nešto novo, nego ne može ni staro da dovrši, jer Grad vode ljudi koji misle samo na sebe i svoje lične interese“, zaključuje Jovanović.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.