Dačić razgovarao s kineskim ambasadorom

Izvor: RTS, 24.Jul.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić razgovarao s kineskim ambasadorom

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je kineskog ambasadora Li Mančanga, povodom stupanja na novu dužnost u Srbiji.

"Odnosi Srbije i Kine trenutno su na najvišem nivou u proteklih nekoliko decenija, složili su Dačić i kineski ambasador, i kontinuirano se unapređuju na osnovama uspostavljenog strateškog partnerstva", navodi se u saopštenju ministarstva spoljnih poslova.

Dačić je istakao da dve zemlje imaju tradicionalno prijateljske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odnose zahvalio na značajnoj pomoći Vlade i građana Kine namenjene ublažavanju posledica katastrofalnih poplava u Srbiji.

Ambasador je rekao da Kina pridaje veliku pažnju jačanju saradnje sa Srbijom u svim oblastima i da će tokom svog mandata nastojati da pruži pun doprinos unapređenju bilateralnih odnosa, posebno u oblasti privrede.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.