Dačić otvara godišnji sastanak šefova misija OEBS-a

Izvor: Studio B, 04.Maj.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić otvara godišnji sastanak šefova misija OEBS-a

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prihvatio je poziv da 21. maja u Beogradu otvori godišnji sastanak šefova misija OEBS-a u Jugoistočnoj Evropi, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Dačić se, u svojstvu predsedavajućeg OEBS-a sastao sa šefom Misije OEBS u Srbiji Peterom Burkhartom, a u razgovoru je izraženo zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << predsedavanja Srbije.

Posebno zadovoljstvo je, kako se navodi, izraženo povodom dva međunarodna skupa koje je Srbija - Konferencije o upravljanju i reformi sektora bezbednosti 21. aprila i Konferencije o zaštiti bezbednosti i integriteta novinara u regionu OEBS-a 26. i 27. marta.

Konstatovano je da će se u narednom periodu raditi na poboljšanju koordinacije aktivnosti misija OEBS-a i predsedavanja, kako bi se na najbolji način iskoristili svi mehanizmi OEBS-a za postizanje deklarisanih ciljeva Organizacije, navodi se u saopštenju.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Dačić: Puna podrška radu Minske grupe OEBS-a

Izvor: Blic, 04.Maj.2015

Predsedavajući OEBS-u, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas Tanjugu da pruža punu podršku kopredsedavajućima OEBS-ove Minske grupe za pregovore o rešavanju konflikta u Nagorno-Karabahu i svom specijalnom predstavniku Andreju Kaspržiku...- Minski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.