Dačić i Skat: Susret Vučića i Pensa-unapređenje odnosa

Izvor: BKTV News, 26.Jul.2017, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Skat: Susret Vučića i Pensa-unapređenje odnosa

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i američki ambasador Kajl Skat danas su ocenili da je susret predsednika Srbije Aleksandra Vučića i potpredsednika SAD Majkla Pensa predstavljao dobru platformu za nastavak dosadašnje saradnje i unapređenje ukupnih bilateralnih odnosa u predstojećem periodu.

Tokom susreta, u funkciji redovnog diplomatskog dijaloga, razmenjena su mišljenja o aktuelnoj bilateralnoj saradnji, u svetlu uspešno okončane >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je nedavno boravio u Vašingtonu na poziv potpredsednika SAD-a Majkla Pensa, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

U razgovoru su razmenjena mišljenja i o najaktuelnijim dešavanjima na svetskoj političkoj sceni.

Posebno je istaknuta važnost intenziviranja regionalnog dijaloga, kao puta koji vodi očuvanju stabilnosti i ukupnom razvoju zemalja Zapadnog Balkana i istaknuta snažna podrška Sjedinjenih Američkih Država u tom procesu, navodi se u saopstenju.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić i Skot: Susret Vučića i Pensa za nastavak unapređenja odnosa

Izvor: Blic, 26.Jul.2017

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i američki ambasador Kajl Skot danas su ocenili da je susret predsednika Srbije Aleksandra Vučića i potpredsednika SAD Majkla Pensa predstavljao dobru platformu za nastavak dosadašnje saradnje i unapređenje ukupnih bilateralnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.