Redovna isplata penzija na šalterima Pavlović banke

Izvor: Capital.ba, 09.Dec.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redovna isplata penzija na šalterima Pavlović banke

BIJELJINA, Pavlović Internacional banka nastavljajući rad na redovnim poslovima obavještava korisnike Fonda Penzijsko invalidskog osiguranja republike Srpske, koji penziju primaju preko ove banke da se isplata vrši redovno. Svoje penzije korisnici danas mogu podići na svim šalterima banke. „Poslednja dešavanja u bankarskom sektoru Republike Srpske, koja su dovela do >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << nesigurnosti kod jednog broja klijenata, nije ni na koji način uticala na izvršavanje svih obaveza koje banka ima prema svojim cijenjenim klijentima„, saopšteno je iz Pavlović banke. „Svima koji nisu povjerovali glasinama iz Pavlović Internacional banke još jednom zahvaljuju, naglašavajući da gradjenje povjerenje, utemeljeno na tradiciji ostaje prioritet menadzmenta i svih zaposlenih. U tom smislu dosadašnjim ali i budućim klijentima poručuju da mogu računati na brze i kvalitetne usluge, nove bankarske proizvode i sigurnost kakvu si imali svih ovih godina poslujući sa Pavlović Internacional bankom“, kažu u Pavlović banci.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Sigurnost isplate penzija putem pošte

Izvor: Cafe.ba, 09.Dec.2014

"Pošte Srpske" obavještavaju penzionere koji su korisnici prava kod Fonda penzijsko-invalidskog osiguranja Republike Srpske da imaju puno pravo, ukoliko to žele, da penziju primaju putem pošte..."S obzirom na nedavna dešavanja, podsjećamo javnost da je poštanski sistem siguran i tradicionalan...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.