Predstavnik LDP-a u RIK-u podneo ostavku

Izvor: Telegraf.rs, 10.Apr.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnik LDP-a u RIK-u podneo ostavku

Predstavnik Liberalno demokratske partije u Repibličkoj izbornoj komisiji Dragan Ninković podneo je danas pisanu ostavku i više neće učestvovati u radu RIK-a, saopštila je LDP.

RIK: Ne vršite pritisak, izbori još nisu gotovi



– Kao što je najavio predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, ova ostavka je rezultat želje da se izađe u susret zahtevima studenata koji protestuju već sedam dana na ulicama najvećih gradova u Srbiji – piše u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Ta stranka ocenjuje da situacija u kojoj smo se našli posle izbora ukazuje da smo duboko podeljeno društvo koje ne uspeva da pronađe zajednički jezik i odgovori na najvažnija pitanja od kojih zavisi budućnost svih.

Zbog neprihvatljivih slabosti političara, žrtve neodgovornosti i vlasti i opozicije postaju upravo oni koji svoju budućnost treba da traže u Srbiji, smatra LDP.

Navodi i da niko ne treba i nema pravo da relativizuje značaj protesta ignorišući zahteve studenata, baš kao što niko u njihovoj borbi, posle svih prokockanih šansi, ne sme sebično da traži novu stranačku priliku.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostavka predstavnika LDP u RIK zbog "zahteva studenata"

Izvor: B92, 10.Apr.2017

Beograd -- Predstavnik LDP u Republičkoj izbornoj komisiji Dragan Ninković podneo je pisanu ostavku i više neće učestvovati u radu RIK-a, saopštila je LDP..."Kao što je najavio predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, ova ostavka je rezultat želje da se izađe u susret zahtevima studenata koji protestuju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.