Iznervirani Turčin nasrnuo na Markovića, incident sprečen (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2015, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznervirani Turčin nasrnuo na Markovića, incident sprečen (video)

Desni bek Trabzonspora, Salih Dursun, nasrnuo je na našeg Lazara Markovića na meču koji je Fenerbahče dobio sa 2:0. Pogledajte tu situaciju.

Golovima Nanija i Fernandaa Fenerbahče je slavio rezultatom 2:0 protiv Trabzona u jednom od derbija ovog kola turskog šampionata, a akter na tom meču je bio i Lazar Marković, reprezentativac Srbije.

Marković je igrao od 81. minuta, a samo minut nakon što je ušao u igru desila se ova situacija.

Pogledajte o čemu se radi. Kasnije se verbalna rasprava njih dvojice nastavila.
Pogledaj vesti o: Incident,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) TURČIN NASRNUO NA MARKOVIĆA: Fudbaler Trabzona hteo da bije srpskog reprezentativca!

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015

Fudbaler Trabzona Salih Dursun žestoko je nasrnuo na igrača Fenerbahčea i srpskog reprezentativca Lazara Markoviću finišu utakmice 13. kola turskog šampionata...Fenerbahče je pobedio 2:0, a Marković je u igru ušao u 81. minutu. On je za manje od dva minuta bio u centru pažnje...Srbin se našao...

Nastavak na Kurir...

OPA Pogledajte golu Serenu u novogodišnjem kalendaru! /FOTO I VIDEO/

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 17:57

Prava poslastica za muškarce.. Za neke ona je jedna od najzgodnijih sportistkinja današnjice, dok drugi i nisu oduševljeni njenim izgledom. Jedno je sigurno, niko nije potpuno ravnodušan. Najbolja teniserka sveta, Serena Vilijams pozirala je u toplesu za jedan novogodišnji kalendar...Serena Williams...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.