Izvor: B92, 17.Maj.2010, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog trgovine drogom

Smederevo -- Smederevska policija uhapsila je šest osoba osumnjičenih da su odgovorni za prodaju narkotika, dok im je Viši sud u Smederevu odredio pritvor do 30 dana.

U saopštenju policije se navodi da je osumnjičeni Vladimir J. iz Ćuprije u bekstvu i da je za njim izdata poternica.

Uhapšeni Darko I. (37) i Dušan M. (31) iz Kragujevca, Nenad Z. (24) i Miloš R. (27) iz Velike Plane, Miloje L. (27) iz Aranđelovca i Ivan S. (31) iz Smederevske Palanke. Dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da su krivične prijave podnete protiv još 17 ljudi.

Policija je saopštila da je Darko I. od marta ove godine nabavio 160 grama marihuane i 16 grama heroina, koju je zatim prodavao Nenadu Z, a on dalje Milošu R. Oni su marihuanu i heroin prodavali korisnicima u blizini bazena i srednje škole u Velikoj Plani.

Prilikom hapšenja, kod Darka I. nađeno je pet grama heroina i 50 grama marihuane, kao i novac od prodate droge.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Dilovali" kraj škole

Izvor: Večernje novosti, 17.Maj.2010

Policija u Smederevu podnela 24 prijave zbog prodaje droge. Uhapšeno šest osoba, a prijave protiv njih 17

Nastavak na Večernje novosti...

Uhapšena šestorica dilera

Izvor: Press, 17.Maj.2010

Smederevska policija je u nastavku akcije „Morava" uhapsila šest osoba zbog trgovine drogom. .Uhapšeni su Darko Ilić (37) zvani Krejzi, i Dušan Mirić (31) iz Kragujevca, Nenad Zdravković (24) zvani Šone, i Miloš Radojković (27), zvani Radojka,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.