Uhapšena petočlana kriminalna grupa

Izvor: S media, 05.Jan.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena petočlana kriminalna grupa

Pripadnici beogradske i pančevačke policije uhapsili su petočlanu organizovanu kriminalnu grupu osumnjičenu za više razbojništava i nedozvoljeno držanje i prodaju vatrenog oružja, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.

Uhapšeni su Emran S. (21), Dževad C. (22), Bojan C. (20), Miljan M. (38) iz Beograda i Zorana R. (47) iz Pančeva, dok su Zoran K (40) iz Arilja, Fatmir C. (25) i Samir Dž (21) iz Beograda, u bekstvu i policija za njima intenzivno traga.

Oni su >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << osumnjičeni da su 2. novembra prošle godine u firmi "Elektro - element" u Beogradu naneli teške povrede opasne po život radniku obezbedjenja, vezali ga i isprskali suzavcem, a potom oduzeli razni elektro materijal, 10 kompjutera i kombi vozilo u ukupnoj vrednosti od pet miliona dinara.

Osumnjičeni su i da su 26. decembra 2010. godine izvršili razbojništvo u magacinu JP "Železnica Srbije" u Beogradu, u Pionirskoj ulici i oduzeli oko pet tona bakarne žice u vrednosti od 70.000 evra, piše u saopštenju.

Prethodno su vezali radnika obezbedjenja selotejp trakom, tukli ga i naneli mu teške telesne povrede i držali vezanog na zemlji oko šest časova.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnomistražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno pet pljačkaša bakara, trojica u bekstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2011

BEOGRAD -..Policija je uhapsila pet članova organizovane kriminalne grupe, a za trojicom intenzivno traga, zbog sumnje da su na teritoriji Beograda izvršili više razbojništva, kradući uglavnom bakarne predmete, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Članove te grupe, koji se terete...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšeni beogradski kradljivci bakra

Izvor: Glas javnosti, 06.Jan.2011, 07:32

BEOGRAD- Emram Selimi (21), Dževad Coli (22), Bojan Coli (19), Miljan Mitrović ( 39) svi iz Beograda i Zoran Radulj ( 47) iz Pančeva uhapšeni su u zajedničkoj policijskoj akciji Beogradske i pančevačke policije zbog osnovane sumnje da je na teritoriji Beograda izvršili više krivičnih dela razbojništava,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.