Izvor: B92, 19.Okt.2009, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo na Novom Beogradu

Beograd -- Policija je u Bulevaru Zorana Đinđića broj 92, na drugom spratu, pronašla beživotno telo Radmile Ranković.

Policija sumnja da su razbojnici preko pasarele ušli u stan gde je živela 83-godišnja starica. Oni su je prvo vezali selotejpom, a potom joj stavili krpu u usta. Nakon premetačine stana, najverovatnije dvojica provalnika pobegla su preko iste pasarele u nepoznatom pravcu.

Starica koja je sama živela u stanu, pronađena je u spavaćoj sobi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Na ulaznim vratima, nije bilo tragova obijanja. Stvari u stanu žrtve bile su ispreturane, pa se pretpostavlja da je motiv za ovaj zločin krađa.

Hitna pomoć koja je stigla konstatovala je smrt žene. Prema saznanjima, na njenom telu nije bilo vidljivih tragova nasilja, pa se sumnja da je Rankovićevoj naglo i to od straha prestalo da radi srce.

Nezvanično saznajemo da su razbojnici iz stana starice uzeli novac i nakit. Stanari zgrade kažu da prethodnih dana nisu čuli ništa neobično što bi ukazivalo na to da će se dogoditi provala.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Pronađeno beživotno telo starije žene

Izvor: Večernje novosti, 19.Okt.2009

Beživotno telo starije žene pronađeno je danas u stanu u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, rečeno je u Birou MUP-a za informisanje

Nastavak na Večernje novosti...

Razbojnici upali u stan, vezali staricu i ostavili je da se uguši!

Izvor: Press, 20.Okt.2009, 22:51

Radmila R. (83) brutalno je ubijena prilikom pljačke njenog stana na Novom Beogradu! Nepoznati razbojnici upali su preksinoć u Radmilin stan, stavili joj parče krpe u usta i ostavili je da se uguši! Posle premetačine po stanu, pljačkaši su pobegli!. Stravičan zločin dogodio se u noći...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.