Ponedeljak, 19.10.2009.

15:16

Ubistvo na Novom Beogradu

Policija je u Bulevaru Zorana Đinđića broj 92, na drugom spratu, pronašla beživotno telo Radmile Ranković.

Izvor: B92

Default images

Policija sumnja da su razbojnici preko pasarele ušli u stan gde je živela 83-godišnja starica. Oni su je prvo vezali selotejpom, a potom joj stavili krpu u usta. Nakon premetačine stana, najverovatnije dvojica provalnika pobegla su preko iste pasarele u nepoznatom pravcu.

Starica koja je sama živela u stanu, pronađena je u spavaćoj sobi. Na ulaznim vratima, nije bilo tragova obijanja. Stvari u stanu žrtve bile su ispreturane, pa se pretpostavlja da je motiv za ovaj zločin krađa.

Hitna pomoć koja je stigla konstatovala je smrt žene. Prema saznanjima, na njenom telu nije bilo vidljivih tragova nasilja, pa se sumnja da je Rankovićevoj naglo i to od straha prestalo da radi srce.

Nezvanično saznajemo da su razbojnici iz stana starice uzeli novac i nakit. Stanari zgrade kažu da prethodnih dana nisu čuli ništa neobično što bi ukazivalo na to da će se dogoditi provala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: