Ubijen dvadesetpetogodišnjak  u masovnoj tuči u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2012, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen dvadesetpetogodišnjak u masovnoj tuči u Novom Sadu

NOVI SAD -

U masovnoj tuči, koja se dogodila noćas oko 1 sat na uglu Cankareve i Ulice Veselina Masleše u Novom Sadu, ubijen je Srđan Mandić, rođen 1987. godine, saopštila je Policijska uprava Novi Sad. Dve osobe su zadobile povrede nožem i zbrinute su u Kliničkom centru Vojvodine, saopštila je ta zdravstvrena institucija.

U saopštenju policije kaže se da je u tuči, između više lica, u ulici Veselina Masleše, Srđan Mandić iz Novog Sada, zadobio ubod nožem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i preminuo, a policija intenzivno traga za Petrom P. (1993), sa boravištem u Novom Sadu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ubistvo.

Nožem pravo u srce

Kako se dalje navodi, do tuče je došlo kada je Srđan, sa još dva Novosađanina, Miroslavom Č. (1984) i Željkom M. (1982), prolazio pomenutom ulicom, gde je došlo do verbalnog, a zatim i do fizičkog konflikta sa više lica, u kome je Mandić zadobio ubodnu ranu u predelu srca i preminuo na licu mesta.

U tuči, lake telesne povrede zadobili su Miroslav Č. i Željko M, kao i Goran L. (1969) iz Srpskog Itebeja, a policija im je odredila meru zadržavanja, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči.

Porparol Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin rekla je za RTV da je u istoj tuči teške telesne povrede, opasne po život, zadobio Z.M. (1982) koji je prebačen na Grudnu hirurgiju u Sremsku Kamrnicu.

M.C. (1984), prema saopštenju iz Kliničkog centra, lakše je povređen i pušten je na kućno lečenje.

Meru zadržavanja policija je odredila i Gordani P. (1971) i Dušku L. (1969) iz Novog Sada.

Policija nastavlja dalji rad na celokupnom razjašnjavanju i rasvetljavanju ovog događaja i pronalasku osumnjičenog za ubistvo, a zadržana lica biće, uz krivičnu prijavu, dovedena na saslušanje nadležnom istražnom sudiji, saopštava Policijska uprava Novi Sad.

Sudija: Korišćene šipke, letve i motke

Dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić izjavio je Tanjugu da je Srđjan posle uboda nožem u srce preminuo na licu mesta.

"U tuči koja je izbila u ulici Veselina Masleše oko sat posle ponoći učestvovalo je desetak osoba, a korišćene su šipke, letve i motke", rekao je Alimpić.

Sudija je dodao da se za osumnjičenim za ubistvo traga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić ubijen u masovnoj tuči

Izvor: RTS, 08.Apr.2012

Jedan mladić ubijen, a nekoliko osoba povređeno u masovnoj tuči, koja se dogodila noćas u Novom Sadu. Teško povređeni Z.M. prebačen na Grudnu hirurgiju u Sremsku Kamenicu. Privedeno pet osoba. ..U masovnoj tuči, koja se dogodila noćas oko jedan sat na uglu Cankareve i Ulice Veselina Masleše...

Nastavak na RTS...

Novosađanin ubijen u masovnoj tuči

Izvor: Kurir, 08.Apr.2012

Srđan M. (25) ubijen, a još dve osobe ranjene u masovnoj tuči u Novom Sadu..NOVI SAD – Srđan Mandinć (25) ubijen je u noći između subote i nedelje oko jedan sat posle ponoći na uglu ulica Cankareve i Veselina Masleše, kada je Mandić zajedno sa Novosađanima Miroslavom Č. (28) i Željkom...

Nastavak na Kurir...

Ubijen mladić u tuči, izgorela kuća osumnjičenog

Izvor: CrnaHronika.rs, 08.Apr.2012

U tuči, između više osoba, u ulici Veselina Masleše, Srđan Mandić (1987), iz Novog Sada, zadobio je ubod nožem i preminuo, a policija intenzivno traga za Petrom P. (1993), sa boravištem u Novom Sadu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio ovo ubistvo.Kako je saopštila policija, do tuče...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Crna Srbija: U poslednja 24 sata

Izvor: BKTV News, 08.Apr.2012

Danas u rubrici Crna Srbija možete čitati: U poslednja 24 sata jedan mladić brutalno pretučen, a dvojica povređena, u Beogradu i četvrto samoubistvo... U masovnoj tuči, koja se dogodila noćas oko jedan sat na uglu Cankareve i Ulice Veselina Masleše u Novom Sadu, ubijen je Srđan Mandić rođen...

Nastavak na BKTV News...

Nova tragedija u Novom Sadu

Izvor: Politika, 08.Apr.2012

U masovnoj tuči na Novoj Detelinari nožem ubijen Srđan Mandić, a više osoba povređano..Novi Sad – Novi vikend i nova tragedija u Novom Sadu: posle pogibije šestoro studenata i diplomaca u stravičnom požaru u diskoteci „Kontrast“, još jedan mladi život ponovo je izgubljen preksinoć u...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.